Brunnsborrning & installera bergvärme i Rönninge & Salem

Vill du ha en trygg och säker lösning för brunnsborrning eller borrning för och installation av bergvärme? Kontakta oss, en VVS-firma som ger dig ett klart och tydligt besked exakt vad projektet kommer att kosta innan vi sätter igång. Vi borrar dricksvattenbrunnar enligt alla säkerhetsföreskrifter, och vi gör bytet till bergvärme till en trygg och säker investering.

Din expert på vattenbrunnar & bergvärme

  • Installation av bergvärme från start till mål (totalentreprenad)
  • Borrning av dricksvattenbrunn och för bergvärme
  • Konsultation
  • Underhåll av dricksvattenbrunnar, rörsystem, värmepumpar m.m.

Borrdjupet är den största kostnaden

Oavsett om det gäller för bergvärme eller en dricksvattenbrunn är det borrdjupet som är den största utgiftsposten. Vi ger alltid våra kunder exakta uppgifter om borrdjupet innan arbetet påbörjas. Du vet med andra ord exakt vad du kommer att få betala.

Expert på borrning i berg i bland annat Tullinge och Riksten

Vi borrar, installerar, renoverar och utför underhåll för dricksvattenbrunnar och bergvärme i till exempel Botkyrka, Tullinge Riksten, Grödinge och Södertörn.

Hör av dig och få en offert – gratis

Oavsett om du vill borra en brunn eller installera bergvärme kan du höra av dig och boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi undersöker förutsättningarna för jobbet och tar reda på vad du har för målsättning med mera. Ett kort tag därefter får du återkoppling i en kostnadsfri offert.

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vill du bli kontaktad?