Byta vattenutkastare & trädgårdskran i Rönninge & Salem

Vi är VVS-företaget du kan vända dig till för att få snabb, kostnadseffektiv hjälp med byten och installationer av vattenutkastare i till exempel Rönninge och Salem.

Bra pris för en komplett installation av frostsäker trädgårdskran

Vi hjälper dig med allt som krävs kring installationen, från att borra upp ett hål i väggen till alla andra rörarbeten som behövs för en fungerande trädgårdskran. Frostsäkra trädgårdskranar går att montera i väggar som är upp till en meter tjocka. De monteras med förslutningsmekanismen på väggens insida vilket gör att inget vatten som kan frysa och förstöra kranen ligger kvar i munstycket.

Byten av trädgårdskranar och andra VVS-jobb i södra Stockholm

Vi tar hand om byten och installationer av trädgårdskranar samt andra arbeten inom VVS åt kunder i bland annat Norsborg, Söderby, Botkyrka, Tumba och Haninge. Du kan utnyttja ROT-avdraget om du som privatkund vill att vi byter trädgårdskran på din bostad.

Prata byte av trädgårdskran med oss

Vi kan ordna bytet av din trädgårdskran från leverans till slutfört byte. Så kontakta oss redan idag så diskuterar vi vad är den bästa lösningen för dig. Innan vi sätter igång kommer vi förstås ge dig ett gratis kostnadsförslag som du kan ta ställning till i lugn och ro. Väl mött!

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vill du bli kontaktad?