Relining rörledningar & renovering avloppsrör i Rönninge & Salem

Vi tar itu med relining och stamrenoveringar med högsta professionalism och till bra priser i bland annat Salem och Rönninge med omnejder. Vi hjälper dig med din stamrenovering från diagnosticering hela vägen fram till slutfört projekt. Vi renoverar stammar i till exempel hyreshus, villor, sommarstugor, radhus och kommersiella fastigheter.

Kompletta rörtjänster

  • Relining & rörinfodring
  • Avloppsrenovering
  • Stambyte
  • Rörfilmning
  • Underhåll
  • Stamspolning

Det trygga och pålitliga alternativet för dina rörarbeten

När du tar hjälp av oss kan du känna dig säker i att du får en anpassad och skräddarsydd lösning som täcker just ditt renoveringsbehov. Du behöver inte oroa dig över skenande kostnader och kan också lita på att projektet avslutas inom avtalad tidsgräns.

Relining och rörarbeten åt kunder i södra Stockholm

Du kan få vår hjälp vid relining och andra rörarbeten i fastigheter i bland annat Rönninge, södra Stockholm, Södertälje, Norsborg och Tumba. Du som är privatkund kan använda rotavdraget för lägre kostnad när vi genomför relining eller något annat rörarbete.

Få ett gratis kostnadsförslag

Kontakta oss och boka en tid för ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket gör vi en noggrann genomgång av rörsystemet i fastigheten. Utifrån genomgången tar vi fram en åtgärdsplan och en offert som du får helt gratis. Välkommen!

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vill du bli kontaktad?