Stambyte & stamrenovering i Rönninge & Salem

Ta hjälp av en komplett VVS-entreprenör nästa gång du behöver hjälp med ett stambyte, en storskalig stamrenovering eller någon annan slags VVS-tjänst i Salem eller Rönninge med omnejder. Vi hjälper dig med stambyten i fastigheter som hyreshus, villor, sommarstugor, radhus, flerfamiljshus, kontorsfastigheter och bostadsrättsföreningar.

Från diagnosticering till fullt fungerande avloppsstam

  • Stamrenovering
  • Rörfilmning
  • Reparera rörledningar
  • Stambyte
  • Totalentreprenad från start till mål
  • Relining

Kostnadseffektiva rörtjänster

Vi är ett pålitligt och tryggt alternativ för privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag som behöver hjälp med stambyten eller renoveringar. Vi ordnar skräddarsydda lösningar åt alla kunder med målsättningen att återställa avloppsstammen till fullt funktionellt skick. Med oss som VVS-entreprenör kan du lita på att du inte betalar mer än du behöver.

Din specialist på rörarbeten i södra Stockholm

Vi renoverar avloppsstammar i fastigheter i bland annat Vendelsö, Huddinge, Slagsta, Uttran och Salem.

Vi kan undersöka avloppsstammen i din fastighet kostnadsfritt

Varje förfrågan om ett stambyte börjar med att vi noggrant undersöker avloppsstammen ifråga, kostnadsfritt. Syftet med undersökningen är att ta reda exakt på vad som behöver göras för att återfå full standard. Ibland räcker det trots allt med en renovering. Kort efter undersökningen återkopplar vi med en gratis offert.

Kontakta ett bra rörföretag idag!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vill du bli kontaktad?